About Hotel Restaurant Photo Gallery
Shijoni zërin e ëmbël të Sopranos së mirënjohur Hata Koci nën udhëheqjen e Kompozitorit të mirënjohur Elvis Duro (të diplomuar ne Akademinë e Arteve në Tiranë)në kopshtin e bukur të Restorantit URA E GURIT.
Muzikë live nga repertuari i këngëve të vjetra qytetare
dhe muzikë të lehtë, çdo ditë nga ora 19.00 deri në ora 24.00
Çmimet të volitshme të ushqimit dhe pijeve…
 

The restaurant with stone and wood interior, build in traditional Albanian style make you feeling warm.
Play ground will make your children happy, and you will enjoy yourself.
Maxhunaj • VUSHTRRI (kilometri i 17-të në magjistralen Prishtinë - Mitrovicë) • Tel.: 044 60 60 44 • info@uraegurit.com • www.uraegurit.com